Hillhurts

The Hillhurts Home

The Hillhurts home benefited from a full second floor renovation including a complete reconfiguring of the master bedroom and ensuite bathroom. The renovation was designed by Place works to completely maximize space and functionality. The upstairs was a fairly dark area prior to the renovations. A unique approach to lighting the area included a solar powered electrical opening skylight, with sun tunnels to provide natural light in the windowless ensuite bathroom. At the top of the stairs a large sitting and entertainment space was created and a large uniquely shaped window was installed to create a feature reading nook.

 

In the master bedroom, three large windows were installed to brighten the area and offer plenty of natural lighting. A custom full wall of storage was added to the room to maximize space and decrease obstacles for the natural lighting. Finally to make the area more inviting and comfortable a new fireplace with a timber hearth was added. The ensuite renovation included a full tile shower with a glass enclosed that connected seamless with the bathtub surround, and sun tunnels to provide the room with natural lighting.

  • Halas03
  • Halas01
  • Halas02
  • Halas03
  • Halas04
  • Halas06
  • Halas07
  • Halas08

 // Click left or right to scroll though images

GET IN TOUCH

Main
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 20MB